Únorová plavba po Labi

22.02.2012 07:56

AKTUALIZACE

Únorová plavba po Labi - sobota 25.2.2012 - Litoměřice - Ústí nad Labem-Střekov

Po úterní prohlídce úseku Litoměřice – Ústí byla tato trasa za daných podmínek vyhodnocena jako splavná. Na celé trase byli zaznamenány tři kry jejichž pohyb je nadále monitorován.

Sraz členů sdružení a účastníků z okolí Teplic (Ráca, František, Ála a Švarcik) bude kolem deváté hodiny v Soběchlebech (domluvte se s Rácou jede autem), kde naložíme lodě, lidi a další materiál a vyrazíme směr Litoměřice.

Z Litoměřic budeme vyrážet okolo 11 hodiny. Nástupní místo bude pod Tyršovým mostem u přístaviště parníku Porta Bohemica, hned naproti soutoku s Ohří. Prosím případné účastníky, kteří budou potřebovat nějak pořešit auta aby přijeli o něco dříve a mohli jsme je popřípadě převézt do Ústí.

Na cestě nás čeká jedno menší přenášeníčko (Lovosická (Píšťanská) zdymadla), ale nic tragického. Cestou je domluvena zastávka v malém vinařství, kde by měl být připravený svařák.

Takže kdo bude mít chuť a čas tak Vás čekáme.

 

Dne 25. února 2012 pořádáme již 8. ročník únorové plavby po Labi. Letošní trasa je trochu neobvyklá, vyrážet totiž budeme z Litoměřic a náš cíl bude v Ústí nad Labem na Střekově.

Motorizovaný i pěší doprovod je vítán.

Po skončení akce, rozdání účastnických listů a vyhodnocení bude možnost přesunu do Dubí na pár piv do Krausky.

Ahoj a vodě zdar!!!